perjantai 31. elokuuta 2012

Kylpytynnyreitä ja poretta

Rauhan Lomakylän Ekotalo Lootoksen kylpytynnyri 31.8.2012
 Mielenkiintoinen sijoituspaikka Hansaplant Oy kylpytynnyrille ja poreilupaikalle, ohikulkutie on 20m. päässä. Olisin sijoittanut tynnyrin talon taakse.

Rauhan Lomakylän Lootos (tulitikkutalo) 31.8.2012
 Talo on kaunis sisältä, ulkokuori hämää, se on taiteellinen. Talo on luontoystävällinen ja monikäyttöinen loma-asunto. Alakerrassa ovat eteinen, avoin keittiö sekä ruokatila ja olohuone. Alakerrassa sijaitsevat myös yksi makuuhuone, sauna ja wc. Toisessa kerroksessa ovat makuuhuoneet, leikkihuone ja kaksi kylpyhuonetta ja kaksi varastoa. Ekotehokkuutta antavat kaukolämmön lisäksi varaava takka ja sisäviimeistelyssä runsas puun käyttö. Puu materiaalina antaa sisäilmalle hyvän tasapainon.
Hauskasti on Lootoksessa rimat ristissä


     Arkkitehdin kommentit kohteesta: 
"Talo on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöiseksi ja tontin koko huomioiden. Koska piha-alue on vajaat 470m², on talon ympärillä terassit/kulkutiet, joille pääsee talon eri kulmista. Se antaa mahdollisuuden käyttää taloa ja pihaa yhdessä. Talo ei ole liian iso neljän henkilön lomailuun eikä liian ahdas vielä kahdeksallekaan. Talossa on kaksi vanhempien ja kaksi lasten makuuhuonetta, mikä antaa mahdollisuuden kahdelle perheelle tai kolmelle sukupolvelle talon käyttöön."      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.